Vi ble jo bedt til Horten på «treff». Og siden vi har familie i en by rett i nærheten syntes vi at det var spennende med et » treff».

Vi kom til Horten lørdag kveld og tok en tur rundt i byens for å sjekket ut følgende utsagn:

» ……så kan vi treffes på Glassmagasinet som ikke er et glassmagasin men et utested. Det har vært glassmagasin før, derfor heter det glassmagasinet nå. Det ligger i Storgata og det står glassmagasinet veggen over døra bla bla bla…..»

Jeg kjente igjen den rare følelsen , hvorfor si så mye …….?

Et kult sted, Glassmagasinet. Og mye hyggelige folk i Horten. Men det er tydelig at det ikke bor så mange der. for folk rett og slett kikket på oss og tenkte:

» NYTT KJØTT I BYEN»

images (31)

images (29)

 

Utrolig mye folk som kom bort til oss for å slå av en prat. Mest gutter, men de var hyggelig og rett og slett nysgjerrig.

Og det tok ikke lang tid for paret som vi skulle treffe kom inn døren og vi kom fort i prat. Men hun skravlet, og  skravlet og skravlet….

«….bla bla bla barnevakten til ungene har blitt syk og og besteforeldrene skulle passe ungene…bla bla bla bla.

Men bestefaren hadde trøbbel med en tann ….bla bla bla bla og en tann måtte fjernes og en nerve var røket…bla bla bla bla og bestefaren var nå delvis lammet i høyre side i ansiktet …bla bla bla bla »

Til slutt visste hun ikke hvorfor hun snakket om tenner men jeg måtte pense henne inn på temaet igjen. Og det var at, huset deres var okkupert av unger, hund, katt og bestemor og bestefar med et delvis lammet ansikt.

Men, de hadde en hytte på en øy rett på utsiden av byen.

HYTTE på en øy ??? Skeptisk ( sett litt for mye på film )

Fortsettelse….

♥A