Vaginal massasje og prostata massasje er ikke til å forakte. Her kommer litt innføring i begge deler i bilder. Himmelsk nytelse for både han og henne.

Til info er det hun som kan få vaginal orgasme og det er hannen som har prostata, ha ha ha.

Og en annen ting til jentene: Ofte når g-punktet i vaginaen blir stimulert så kjennes det ut som du må tisse på deg. Det gjør du ikke. Og om du slapper helt av ( ikke knip igjen) og la fingeren massere g-punktet i vaginaen og samtidig puster ut med «hele kroppen» får du maks nytelse. Det er jo her stønningen kommer inn i bildet. For om du skal puste ut med hele kroppen så blir det faktisk litt stønning også. Og til gutta som skal finne g-punktet. Husk at den skal behandles med kjærlighet. Det er ikke vits å være rask og hardhendt. Da det da, jentene kniper igjen de indre musklene som gjør at det ikke blir orgasme.

 

tumblr_m0snjmQA0e1qkv4ajo1_500

 

Jeg kan jo ikke uttale meg så mye om prostata. Men det gjelder å være myk, forsiktig og kjærlig her også. Viktig med god smøring, blir det for trådt så kan det bli ubehagelig. Og gutta må lære seg å slappe av når de får prostata massasje. For her gjelder det å nyte og kjenne orgasmen komme. Et tips til jentene, oral sex mens de har en finger «inne» og masserer på prostataen. Lover deg at de kommer til en ny verden 🙂

 

 

tumblr_m33n6rPaUh1qj1o41o1_500

 

♥A